maandag 19 oktober 2009

Spasieba !

Beste bloggers. Hierbij wil ik de teamleden in Plesetsk nog eens extra bedanken voor het fantastische werk dat jullie geleverd hebben. Zonder jullie was het onmogelijk geweest om deze lanceercampagne zo soepel te laten verlopen. Het doet deugd om te zien hoe goed iedereen op elkaar ingespeeld was en zijn taken uitvoerde. Bart, Joris, Luc, Peter, Tom, het hebben van zulke toffe collega's maakt de ontberingen hier in Plesetsk een stuk draaglijker. Peter, nog heel veel succes in de tijd dat je hier langer blijft. We weten dat onze Proba bij jou in goede handen is.

Speciale bedankjes gaan ook nog uit naar de thuisblijvers op Verhaert: Sabine, je hebt op de achtergrond gezorgd dat wij zonder problemen (even op hout afkloppen, we moeten nog terug met tientallen flessen wodka... :-) heen en terug naar Rusland konden en dat PROBA2 vlotjes naar Plesetsk werd vervoerd. Daarbuiten heb je samen met Kathleen nog vanalles voor ons geregeld, te veel om op te noemen. Ook thanks to Stijn en Timothy die in de tussentijd de lancering en in-orbit testen aan het voorbereiden zijn en een glansrol gaan spelen als proba eenmaal haar baantjes trekt rond de aarde. Jullie bijdrage is momenteel nog minder zichtbaar maar minstens even belangrijk ! Tevens zal ons support team in Redu van belang zijn om uit te vissen hoe proba er na lancering aan toe is.

Vlaamse "mercikes" aan de mannen van ESA die ons vergezellen en vergezeld hebben tijdens deze periode: Karsten,  Kristof, Stefano, Dave, ESA mag blij zijn dat ze nog mensen zoals jullie hebben rondlopen, die postitief meewerken aan het project en daarbuiten meewerken aan een goeie sfeer.

En last but not least, dank aan alle familie en vrienden die onze verhalen zijn blijven volgen. Vooral voor de families moet het soms moeilijk zijn geweest (en nog steeds zijn) tijdens ons verblijf in Rusland. Een welgemeend sorry van mijn kant om iedereen voor deze periode te moeten opeisen. Maar geloof me dat iedereen hard nodig is geweest hier.

Naar russisch gebruik moet je hier op vanalles toasten. Dus ook bij deze: "zaa zdarowje" aan iedereen die aan het project meewerkt en aan allen die de moeite nemen om ons te blijven volgen !

Dennis

Geen opmerkingen:

Een reactie posten